Helgen sammanfattad i en bild

Helgen gick som vanligt hur fort som helst. Men det var en fin sådan! Fick hänga massvis med Chaplin och vi har lekt bland löven och njutit av solen både hos kompisar som bor nära ett fantastiskt naturreservat och inne hos oss i stan. Det bästa av två världar helt enkelt.

Tycker att den här bilden – som David tog – sammanfattar det alldeles perfekt.

bild

I morgon tänkte jag veva liv i blogginläggen jag kallar Finast i veckan. Det var så länge sen jag skrev ett sådant och jag vet att ni gillade det. Och det gjorde jag med!

Önskar er en fin kväll!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.