Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Tips – Frankie Daily Journal åter i butik (ett litet tag till)

Vill slänga in ett litet tips så här på onsdagskvällen – exklusivt för er som läser min blogg. Den orimligt populära Frankie Daily Journal 2016 har sålt slut två gånger om hos oss på Vintagefabriken. Nu har vi lyckats knipa de allra sista exemplaren från Australien och den finns alltså åter i vår webbshop. Dock i ett väldigt begränsat exemplar!

Så först till kvarn gäller för den som vill ha sitt alldeles egna ex av världens (jo jag lovar) finaste almanacka för 2016.

frankie vintagefabriken

Den underbara bilden har världens bästa Emma tagit. Tack för lånet snälla du!

Missa för övrigt inte att kika in på Emmas blogg. Just nu publicerar hon de mest magiska bilderna från sin semester i Frankrike och Paris där. Att kika på de där bilderna är som mumma för själen vill jag lova!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad gulliga ord! Kram på dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny