Födelsedag

I dag fyller jag år minsann! 32 sådana. Lite ovant känns det med den där siffan. Känner mig ju fortfarande precis som när jag var 27. Eller 25 haha. På ett ungefär i alla fall.

tårta

Har haft en jättefin dag. Tog ledigt och hängde med David och Chaplin. Åt lyxiga våfflor till lunch på nyöppnade caféet Älskade Traditioner och strosade lite på Söder. Tack för alla fina grattis på min instagram förresten.

kaka

Nu ska jag bläddra i min nya födelsedagsbok, laga lite mat och kanske äta en bakelse till dessert. Hade jag haft tiden hade jag nog bakat mig en tårta som den på bilden. Men det får bli en annan gång. Men visst var den väl tjusig?

Bild från The Vanilla Bean Blog.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Grattis i efterskott får man säga då!
    Lite nyfiken på vad det är för någon födelsedagsbok?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny