ikeasinnerlig2-700x933

Finast i veckan; skrivbordsinspiration, resor till varmare länder och fina prints från New York

En ny vecka är här och då är det alltså dags att sammanfatta allt det finaste från den som gick. Bland annat vackra bilder på skrivbordsinspiration, fotografier på blå hav och vita stränder och tjusiga prints av New York. Hoppas ni gillar!

ikeasinnerlig

ikea sinnerlig1

ikea sinnerlig

IKEA Livet Hemma har publicerat fantastiska bilder ur kollektionen Sinnerlig. SÅ fint! Styling av Pella Hedeby och foto av Anna Malmberg.

Zanzibar-20kvadrat-21-700x444

Zanzibar-20Kvadrat-700x442

Josefin Hååg har varit ute och rest i Zanzibar och överröst Instagram med underbara fotografier därifrån. In och kika för inspiration!

bangkok-1_Kristin_-lagerqvist-5259

bangkok-1_Kristin_-lagerqvist-5271

bangkok-1_Kristin_-lagerqvist-5276

bangkok-1_Kristin_-lagerqvist-5364

bangkok-1_Kristin_-lagerqvist-5383

Även Krickelin är ute och reser på varmare breddgrader. Hon och Miranda Rebecca är i Bangkok och fotografierna därifrån är alldeles, alldeles magiska.

Hilda Grahnat

Hilda Grahnat

Studio Esinam släppte i förra veckan två nya prints med motiv av New York. Underbart tjusigt!amelia widell soffa

Amelia Widell lanserade för ett tag sedan en helt egen kollektion med soffor under namnet MeliMeliHome. Var bara tvungen att slänga in det här även om det inte var i förra veckan det lanserades. Älskar den blå soffan som heter Bianca!

madebymary1

m1

m2

Made by Mary lade upp ett härligt inlägg igår. Med ett recept på en Citron- och honungslag med kryddnejlika och ingefära. ”Helt enkelt en husmorskur för att slippa förkylningar och annat strunt under vintermånaderna” skriver hon. Dessutom ger hon i samma inlägg finfina bloggtips och länkkärlek till sådant hon fastnat lite extra för den senaste månaden.

Klicka på bilderna och länkarna för att komma till rätt källa.

translation

My favorites from the past week. Click the translation button for reading it in your language. And click the links and pics to go to the source. Happy reading!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny