Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Pressträff för Sandbergs nya kollektion"Tradition"

Häromdan var jag inbjuden till en flott pressträff på Byggfabriken i Vasastan. Det var Sandberg  som stod  bakom det hela och som bjudit in till lanseringsträff för sin nya tapetkollektion Tradition. Tjusigt värre – som ni ser.

Katarina_483-46_detail

Sandbergs designer Hanna Wendelbo Hansson berättade om hur kollektionen växt fram och hur de besökt flera hundra år gamla herrgårdar i jakten på originaltapeter att influeras av.

<tapet

I vissa fall hade de till och med kommit tillbaka till kontoret med delar av väggarna i bagaget.

408-79_image4-1000x1000

Allt för konsten verkar det som haha.

Tycker att Sandberg återigen gjort ett superfint jobb och att de både lyckas med att följa rådande trender samtidigt som att de satt sitt signum över kollektionen. Dock håller jag fortfarande förra kollektionen Skog som min absolut favorit hittills. Både gällande styling, foto och känsla. Den var alldeles, alldeles magisk om ni frågar mig.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny