Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Fantastiskt barnrum hemma hos Anna Malmberg

Tänkte att jag skulle börja denna vecka med de här fantastiska bilderna som min bloggranne Anna Malmberg tagit av sin son Sonny Lous barnrum. Älskar den fina tapeten från Ferm Living och postern från Mrs Mighetto.

Så bra inspiration så här på en mörk måndag. Eller vad säger ni?

barnrum1

barnrum2

barnrum5

barnrum3

barnrum4

Alla bilder på barnrummet har bästa Anna Malmberg tagit.

translation

Just thought I would start this week with these great images to my blog neighborAnna Malmberg taken by her son’s room. Love the fine wallpaper from Ferm Living and the poster of Mrs. Mighetto. Such a perfect inspiration on a dark Monday!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny