Månadens lista; december

Det har blivit dags för årets sista lista; december månads. Än en gång – tack till Tant Johanna för det braiga initiativet!

KONTOR/SHOWROOM

weekdaycarnival_Riikka Kantinkoski_diy_knotted bracelet 53

Den senaste månaden har jag haft så fullt upp att de stökiga hörnen på Vintagefabriken (och hemma) bara blivit flera och fler – och högarna med platser som inte har någon plats växt sig större och större. Puh. Mitt värsta. Men snart, snart ska jag ta tag i det och det kommer bli så underbart. Älskar att organisera och strukturera egentligen så när väl dagen kommer när tiden finns kommer det bli superbra. Men allt har ju sin tid – eller hur var det nu igen…

Bild från fina Weekday Carnival.

SKOR

pixel-stitch-socks-600-18

Vinterskorna är inhandlade och nu måste jag också skaffa mig ett par härliga raggsockor som jag kan ha hemma. Vi har så kalla golv så det känns väldigt nödvändigt inför alla de här vintermånaderna som kvarstår. Kan absolut tänka mig några som liknar de på bilden här.

FRISYR

alexa chung

Jag ska faktiskt till frisören i morgon. Ska bli så skönt! Och självklart blir det en bild på Alexa Chung jag tar med mig – precis som vanligt haha.

CITAT

confetti

Det här citatet känns alltid aktuellt tycker jag. Inte minst nu till jul.

KAFFEKOPP

elin1

Talangen Elin Lannsjö kommer starta webbshop inom kort. Så roligt! Kanske kan jag hitta en ny favoritkopp där? Ser massvis fram emot den i vilket fall. Så länge nöjer jag mig med att kika på de underbara bilderna på hennes blogg.

BOK

Christie_ParIBrott_3D

Åh som jag längtar efter att få läsa. Ska verkligen, verkligen prioritera detta i jul. Är sugen på att ta mig an en Agatha Christie. De är ju alltid lika bra! Dessutom finns flera av hennes böcker i otroligt snygga utgåvor just nu hos Bookmark Förlag.

MAT

sweetpotatoefries

Är alltid sugen på sötpotatispommes. Verkligen alltid. Har bokat en dejt med min kompis Helen efter jul och då ska vi gå till ett ställe och käka. Enbart för att de har detta på menyn. Längtar redan.

MUSIK

julkalender

Ja det blir ju en del julmusik nu helt klart. Min egen jullista som fått namnet All I want for Christmas går varm både hemma och på jobbet. Lyssna gärna!

RESMÅL

mexico

En resa till t ex Mexico skulle jag inte vara sen att tacka ja till. Speciellt inte om den skulle inträffa där i början av januari när det är som allra tråkigast här hemma.

KLÄNNING

orlakiely

Den här vackra skapelsen från Orla Kiely vore ju en dröm att få bära på julafton och nyår. Lite över min prisklass dock men sjukt fin.

Klicka på bilderna för att se de respektive källorna.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. En resa till värmen i januari, ja tack! Och sötpotatis-pommes är just vad jag också är sugen på, i alla fall nu sedan jag såg den fina bilden här! 🙂 Tack för tipset.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny