Finast i veckan; drömmiga Kalifornien, en ljuvlig tårta och vacker keramik

Årets första sammanfattning av förra veckans höjdpunkter i bloggosfären kommer här. Den innehåller bland annat drömmiga bilder från Kalifornien, en ljuvlig tårta och vacker keramik.

flora1

flora2

flora3

flora4

flora5

flora6

Flora Wiström har varit i Kalifornien i 3 månader och tagit massvis med underbara bilder därifrån. Åh vad jag längtar efter att få resa när jag ser detta! Så fint.

 local1 local2

Även min favoritbloggare Beth KirbyLocal Milk är på resande fot och har mellanlandat i Paris på sin väg till Marocko. Så ljuvligt! Ser mycket fram emot bilder från Marocko också.

popcorn cake

 Sofia Byström har bakat den tjusigaste av tårtor (efter recept av Linda Lomelino). En chokladtårta med krispiga kolapopcorn. Hur gott?

elin

Keramikern Elin Lannsjö har öppnat sin webbshop nu och fyllt den med sina vackra alster. Så fantastiskt fint! jars ceramistes

jars ceramiste2

jars ceramistes3

jars ceramistes1

Och apropå keramik så bara måste jag tips om Anna Malmbergs inlägg där hon besökt keramikbutiken Jars Ceramistes i Frankrike. Så mycket ögongodis. Deras keramik säljs bland annat i underbara butiken Merci i Paris om någon känner igen det.

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året förresten!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. http://bystromsofia.blogg.se

    Nämen, fint!! Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.