Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Finast i veckan; drömmiga Kalifornien, en ljuvlig tårta och vacker keramik

Årets första sammanfattning av förra veckans höjdpunkter i bloggosfären kommer här. Den innehåller bland annat drömmiga bilder från Kalifornien, en ljuvlig tårta och vacker keramik.

flora1

flora2

flora3

flora4

flora5

flora6

Flora Wiström har varit i Kalifornien i 3 månader och tagit massvis med underbara bilder därifrån. Åh vad jag längtar efter att få resa när jag ser detta! Så fint.

 local1 local2

Även min favoritbloggare Beth KirbyLocal Milk är på resande fot och har mellanlandat i Paris på sin väg till Marocko. Så ljuvligt! Ser mycket fram emot bilder från Marocko också.

popcorn cake

 Sofia Byström har bakat den tjusigaste av tårtor (efter recept av Linda Lomelino). En chokladtårta med krispiga kolapopcorn. Hur gott?

elin

Keramikern Elin Lannsjö har öppnat sin webbshop nu och fyllt den med sina vackra alster. Så fantastiskt fint! jars ceramistes

jars ceramiste2

jars ceramistes3

jars ceramistes1

Och apropå keramik så bara måste jag tips om Anna Malmbergs inlägg där hon besökt keramikbutiken Jars Ceramistes i Frankrike. Så mycket ögongodis. Deras keramik säljs bland annat i underbara butiken Merci i Paris om någon känner igen det.

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året förresten!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Nämen, fint!! Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny