Efterlysning – har du en produkt/ett varumärke du tror att jag älskar?

Hör upp alla kreativa, begåvade personer där ute! Vi på Vintagefabriken är just nu på jakt efter fler fantastiska samarbetspartners som vill sälja sina produkter i vår butik med tillhörande webbshop.

Vf_barnklader_inspirationsbild_web

Och eftersom att ni är så många fantastiska personer som läser min blogg tänkte jag att några av er kanske håller på med något kreativt projekt, som ni vill få chansen att få ut i större skala.

vf_barnklader_rosa_klanning_web

Är du en mästare på att tillverka vackra smycken, illustrerar du fina prints eller stickar du barnkoftor eller babyfiltar som är to die for? I så fall kanske det är just precis dina produkter vi ska ta in nu till våren!

vf_barnklader_skjorta_web

Ett exempel en dröm jag själv haft – och som nu blivit förverkligad – är att göra en alldeles egen barnkollektion för Vintagefabriken. Och tack vare min underbara kollega Lollo och geniet Emmelie Syrehn (som står bakom klädmärket Mini with Friends lyckades vi tillsammans skapa kollektionen Mini with Vintagefabriken.

Något som blev av tack vare att vi vågade leva ut våra drömmar och visioner – och inte minst – slog våra kloka huvuden ihop och samarbetade. (Om ni gillar kollektionen kan ni läsa mer om den på Vintagefabrikens blogg och se den i sin helhet i vår webbshop).

vf_barnklader_grona_byxor_web

Så om du – eller kanske någon du känner – har några produkter som bara väntar på att få se dagens ljus; skriv en kort beskrivning av vem du är och vad du har för affärsidé och maila oss påinfo@vintagefabriken.se så kan vi påbörja samarbetet där.

Fin kväll!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny