Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

En dag i Bergianska Trädgården och på Gamla Orangeriet

Förra söndagen var vi på en så fin utflykt. En sådan där jag kommer komma ihåg länge. Jag hade nämligen tjatat så mycket om Bergianska Trädgården för Emma under de senaste två åren att hon undrade vad tusan det där var för ställe egentligen. Så hon frågade om vi inte kunde åka dit så att jag kunde visa henne dess storhet. Så klart vi skulle göra det!

Som en bonus tog Emma massvis med fina bilder därifrån som jag tänkte visa er. Och därmed fortsätta tipsa om detta smultronställe i Stockholm.

IMG_0355

IMG_0348

Så förra söndagen packade vi ihop oss och tog familjerna under armen och begav oss dit. Fikade på Gamla Orangeriet. Årets godaste semla helt klart!

IMG_0374

Chaplin var supernöjd. Han älskar att fika. Undrar vem han brås på där haha.

IMG_0383

Och lilla Majken var också med.

IMG_0494

Sen gick vi några meter bort och hamnade här. I det vackraste växthuset! Edvard Andersons Växthus närmare bestämt. Där blommade citronträden och det var helt underbart varmt och skönt.

IMG_0428

Jag och Chaplin gick på upptäcktsfärd bland bananträd och palmer. Älskar att se världen ur hans ögon! Allting blir SÅ spännande.

IMG_0480

Och så fastnade vi lite på bild med Emma och Majken.

IMG_0498

Här, på stolarna till höger, kommer ni hitta mig och Emma minst en gång i månaden framöver. Med varsin dator och kopp kaffe framför oss. Vi köpte nämligen var sitt årskort för att kunna åka hit och jobba då och då. Kanske den bästa idén vi fått någonsin!

Vill ni läsa mer om Gamla Orangeriet och Bergianska Trädgården kan ni kika på mitt inlägg från i somras som heter En sommardag i Bergianska Trädgården och Gamla Orangeriet.

Alla fina bilder har Emma tagit. Inne hos henne kan ni ser mer från dagen. Tack för lånet!

The other Sunday I spent at one of my favorite places in Stockholm; Bergius Botanic Garden in Stockholm. There is a beautiful green house, a lovely café and an amazing garden. The perfect way to spend a Sunday if you ask me! All pics by my friend Emma.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny