Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

5 goda recept på soppor av mig och Emily Dahl

I senaste numret av ELLE Mat & Vin hittar ni ett jobb av mig och bästa Emily Dahl. 5 goda – och enkla – recept på härliga soppor med sideorders. 4 av 5 sopprecept är dessutom vegetariska – och även det 5:e receptet kan bli det om man så önskar.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-3

Som vanligt lyfte Emily bilderna till en helt ny nivå med sin fantastiska talang och kompetens.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-13

Älskar att jobba med denna person alltså. <3

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-5

Reepten på bilderna är mina personliga favoriter; Rödbetssoppa med dillkräm, Klar soppa med grönkål och cannellinibönor och Morotssoppa med ingefära och rosmarin. Den sistnämnda lagar jag minst 1 gång varannan vecka hemma. Uppskattas av såväl mig och David som av lille Chaplin (2 år)! Till soppan gjorde vi också fantastiska briocher med salt honungssmör – rekommenderas varmt.

ELLE Mat & Vin nr 2 finns ute i butikerna nu.

translation

In the latest issue of ELLE Food & Wine, you’ll find a job by myself and photographer Emily Dahl. 5 good – and simple – recipes for wonderful soups and side orders. 4 of 5 soup recipes are also vegetarian.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny