Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

5 goda recept på soppor av mig och Emily Dahl

I senaste numret av ELLE Mat & Vin hittar ni ett jobb av mig och bästa Emily Dahl. 5 goda – och enkla – recept på härliga soppor med sideorders. 4 av 5 sopprecept är dessutom vegetariska – och även det 5:e receptet kan bli det om man så önskar.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-3

Som vanligt lyfte Emily bilderna till en helt ny nivå med sin fantastiska talang och kompetens.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-13

Älskar att jobba med denna person alltså. <3

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-5

Reepten på bilderna är mina personliga favoriter; Rödbetssoppa med dillkräm, Klar soppa med grönkål och cannellinibönor och Morotssoppa med ingefära och rosmarin. Den sistnämnda lagar jag minst 1 gång varannan vecka hemma. Uppskattas av såväl mig och David som av lille Chaplin (2 år)! Till soppan gjorde vi också fantastiska briocher med salt honungssmör – rekommenderas varmt.

ELLE Mat & Vin nr 2 finns ute i butikerna nu.

translation

In the latest issue of ELLE Food & Wine, you’ll find a job by myself and photographer Emily Dahl. 5 good – and simple – recipes for wonderful soups and side orders. 4 of 5 soup recipes are also vegetarian.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny