5 goda recept på soppor av mig och Emily Dahl

I senaste numret av ELLE Mat & Vin hittar ni ett jobb av mig och bästa Emily Dahl. 5 goda – och enkla – recept på härliga soppor med sideorders. 4 av 5 sopprecept är dessutom vegetariska – och även det 5:e receptet kan bli det om man så önskar.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-3

Som vanligt lyfte Emily bilderna till en helt ny nivå med sin fantastiska talang och kompetens.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-13

Älskar att jobba med denna person alltså. <3

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-5

Reepten på bilderna är mina personliga favoriter; Rödbetssoppa med dillkräm, Klar soppa med grönkål och cannellinibönor och Morotssoppa med ingefära och rosmarin. Den sistnämnda lagar jag minst 1 gång varannan vecka hemma. Uppskattas av såväl mig och David som av lille Chaplin (2 år)! Till soppan gjorde vi också fantastiska briocher med salt honungssmör – rekommenderas varmt.

ELLE Mat & Vin nr 2 finns ute i butikerna nu.

translation

In the latest issue of ELLE Food & Wine, you’ll find a job by myself and photographer Emily Dahl. 5 good – and simple – recipes for wonderful soups and side orders. 4 of 5 soup recipes are also vegetarian.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny