Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

DIY; plantera i äggskal

I dag efter jobbet har tänkte jag ta med mig lille Chaplin för att gå och köpa fröer. Sen ska vi hem och odla! Tror att han är i perfekt ålder för att kunna tycka att det är spännande nu (snart 2,5 år). Tänker mig främst krasse –men kanske också tomatplanta, ärtor och chili.

odla

I jakt på inspiration hittade jag dessutom ett så fint tips; att plantera i äggskal. Förutom att det är billigt och mijlövänligt ska det tydligen växa extra bra i skalen tack vare att det finns näring – som kalk – kvar i äggskalen.

odla

Sen är det bara att sätta ut äggskalet med plantan i direkt i jorden – i en större kruka – när den växt till sig. Smart va?

eastersucculentgarden11

Får återkomma med bildbevis sen!

     odla i aggskal

De fina bilderna där man använt äggskalen för att plantera suckluenter kommer från Le Robins Nest.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Men åhhhh! Du är väl den allra finaste, Linda!! Tack snälla du, blir alldeles rörd här. Mitt i natten och jag ligger här jetlaggad och dan, och så hittar man detta ❤️ Så himla fint! Tack och puss! Sofia

    1. Haha vad fint! Mitt i jetlaggen och allt:) Tack själv bästa du! <3

  2. Så himla peppigt och bra inlägg! Jag följer redan Sofia och Clara, men dom andra två måste jag kolla in på en gång. Tack för inspirationen! 🙂

  3. Vilket underbart inlägg! Jag älskar att läsa om inspirerande kvinnor och du är definitivt en av dem. <3

  4. TACK =) du anar inte vad glad jag blir för dessa fina ord Linda. Beröm från dig sätter jag enormt stort pris på. Tack detsamma för lovebombingen. Du förtjänar det i lika hög grad själv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny