Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Vad får jag inte missa i Göteborg?

Vad får jag inte missa i Göteborg?

Hurra! I dag kom verkligen våren på riktigt till Stockholm. Som jag längtat. Hade cykelpremiär och allt. Underbart.

Denna veckan är dessutom en extra festlig sådan. Jag och min kompanjon Lollo – i Vintagefabriken  åker nämligen till Göteborg på inspirations/inköpsresa på torsdag morgon. Så roligt!

göteborg volang

Dessutom ska vi bo på flottaste hotellet i stan – Hotell Pigalle. Bland mönstrade tapeter, kristallkronor och orientaliska mattor ska vi planera för framtiden, ha sovmorgnar och bara hänga. Hur lyxigt?

goteborg

Så här såg det ut sist jag var i Göteborg.

goteborg

Det var i mitten av augusti och sommaren hade äntligen (!) kommit till Sverige. Jag hälsade på min fina kompis Jenny, träffade Sofias bebis och njöt av egentid.

goteborg

Åt finfin frukost på mysiga Kafé Magasinet.

goteborg4

Ihop med ingen mindre än Nanna som bloggar på Så fint jag vill. Ser massor fram emot detta som ni säkert förstår! Fick många fina tips sist jag skulle till Göteborg. Men ge mig gärna ännu fler!

Vad får vi inte missa i Göteborg?

Här kan ni se alla bilder från min förra resa till Göteborg.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag som hoppades på att få massor av nya ställen att besöka här bland kommentarerna… Men då får jag väl lämna mina tips i alla fall:) Jag tycker om kvart, koja shop (även om det är små butiker) och market 29.

    1. Har fått massivs med tips på andra ställen så lovar att tipsa när jag skrivit ihop alla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny