Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Göteborg, del 1

Här kommer första omgången med bilder från min och Lollos fantastiska tripp till Göteborg. Vi tog tåget dit och jobbade oss igenom de timmarna utan varken kaffe eller mat (!) då de inte hade servering på regionaltåget som vi bokat. Typiskt. Så ska ni åka detta tåg någon gång – köp med er mat haha. Speciellt om klockan är 7. 30 på morgonen…

IMG_3312

Väl framme var vi så hungriga – och kaffesugna – att vi fort som tusan letade reda på ett café. Det som låg nära till hands var turligt nog Rosencaféet. Kanske ett av de finaste fiken i staden dessutom! Lollo var nöjd med att få lite mat.

IMG_3319

Så här glad var jag över att få kaffe. Och sol.

s6

Sen började vi pricka av de fina tipsen jag fått av er via Instagram och bloggen. Första stoppet var Floramor & Krukatös.

IMG_3323

En blomsterbutik som också hade inredning.

IMG_3336

Det var magiskt fint där!

IMG_3377

Både inomhus och utomhus.

IMG_3370

Ville köpa med mig hela butiken.

kanelbulle (1 av 1)

Sen gick vi runt hörnet och in på Da Matteo. Ett annat tips. För kaffe och kanelbullar.

da matteo (8 av 13)

Så fint överallt.

IMG_3399

På kvällen gick vi ut och käkade indiskt och sen slog vi oss ner här. På vinbaren Basque. Vi drack cava, planerade morgondagen och beundrade den fina inredningen.

IMG_3412

Lite härligt parisisk och art deco-inspirerad. Precis så där som vi gillar.

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

translation

Pics from our first day i lovely Gothenburg. I went there with my friend and colleague Louise – who I also run The Vintagefactory together with.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny