Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Göteborg, del 1

Här kommer första omgången med bilder från min och Lollos fantastiska tripp till Göteborg. Vi tog tåget dit och jobbade oss igenom de timmarna utan varken kaffe eller mat (!) då de inte hade servering på regionaltåget som vi bokat. Typiskt. Så ska ni åka detta tåg någon gång – köp med er mat haha. Speciellt om klockan är 7. 30 på morgonen…

IMG_3312

Väl framme var vi så hungriga – och kaffesugna – att vi fort som tusan letade reda på ett café. Det som låg nära till hands var turligt nog Rosencaféet. Kanske ett av de finaste fiken i staden dessutom! Lollo var nöjd med att få lite mat.

IMG_3319

Så här glad var jag över att få kaffe. Och sol.

s6

Sen började vi pricka av de fina tipsen jag fått av er via Instagram och bloggen. Första stoppet var Floramor & Krukatös.

IMG_3323

En blomsterbutik som också hade inredning.

IMG_3336

Det var magiskt fint där!

IMG_3377

Både inomhus och utomhus.

IMG_3370

Ville köpa med mig hela butiken.

kanelbulle (1 av 1)

Sen gick vi runt hörnet och in på Da Matteo. Ett annat tips. För kaffe och kanelbullar.

da matteo (8 av 13)

Så fint överallt.

IMG_3399

På kvällen gick vi ut och käkade indiskt och sen slog vi oss ner här. På vinbaren Basque. Vi drack cava, planerade morgondagen och beundrade den fina inredningen.

IMG_3412

Lite härligt parisisk och art deco-inspirerad. Precis så där som vi gillar.

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

translation

Pics from our first day i lovely Gothenburg. I went there with my friend and colleague Louise – who I also run The Vintagefactory together with.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny