63DF4C34-0B58-4208-BCF8-A7637338DBFA

Happy Friday!

Trevlig fredag! Här i Stockholm lyser solen och jag känner mig lätt i sinnet. SOM jag längtat efter värme och ljusa himlar. Dagen spenderas på Vintagefabriken där vi håller på och plåtar finheter till vår webbshop, dricker kaffe och lyssnar på Marit Bergman på repeat. En mycket bra kombo.

Dagens fredagsbukett – som vi på Vintagefabriken gör ihop med Skillad Florals – är en rosbukett med inslag droppax och svärdslilja. Blommor som finns i säsong just nu och som tillsammans doftar alldeles magiskt.

min fredagsbukett

Hur ser din fredagsbukett ut? Dela en bild på din bukett på instagram, tagga bilden med @volanglinda, @skilladflorals och #minfredagsbukett så att vi kan få se den och inspireras.

Alla bidragen till #minfredagbukett finns att se här.

Foto: Ceen Wahren. Styling: Nika Wahren/Skillad Florals

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny