Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Magnolian blommar på Kungsholmen

Det tjusigaste magnoliaträdet jag vet – och som jag går förbi varje dag här på Kungsholmen – har äntligen slagit ut i blom. Kolla så fint.

magnoliaträd

Dessutom har det en så vackert pistagegrön husfasad i bakgrunden att det hela nästa blir för fint för att vara sant.

magnolia-2

En av mina favoritgrejer med våren helt klart!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny