Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Magnolian blommar på Kungsholmen

Det tjusigaste magnoliaträdet jag vet – och som jag går förbi varje dag här på Kungsholmen – har äntligen slagit ut i blom. Kolla så fint.

magnoliaträd

Dessutom har det en så vackert pistagegrön husfasad i bakgrunden att det hela nästa blir för fint för att vara sant.

magnolia-2

En av mina favoritgrejer med våren helt klart!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny