Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Tisdagstips; blommor x 2

Här kommer 2 finfina tisdagstips på ett av mina favoritteman; blommor.

1.

skillad floral design

Min kära vän och kollega NikaSkillad Floral Design har börjat blogga här – på ELLE Decoration. Så kul tycker jag!

vitsippa

I 2 månader ska hon förgylla flödet med sina härliga kreationer, fin inspiration och bra tips.

skillad floral design

Missa inte att kika in på hennes blogg!

2. 

tradgardstider

Ett av mina favoritprogram; Trädgårdstider på SVT – har börjat igen. Hurra! Bästa gänget – med min bloggranne Malin Persson i spetsen – tar över rutan en kväll i veckan med massvis av tips på hur man kan fixa i sin trädgård.

malin persson elle

Älskar allting Malin tar sig för och tycker det är så inspirerande att kika på alla finurliga lösningar hon kommer på – dessutom med ett återbrukstänk som genomgående tema.

Här hittar ni programmet Trädgårdstider i SVT – om ni missat första avsnittet.

Bilder:

1: Emmy Lundström, 2: Nika Wahren, 3: Sofia Byström, 4: SVT, 5: Malin Persson.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny