Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Tisdagstips; blommor x 2

Här kommer 2 finfina tisdagstips på ett av mina favoritteman; blommor.

1.

skillad floral design

Min kära vän och kollega NikaSkillad Floral Design har börjat blogga här – på ELLE Decoration. Så kul tycker jag!

vitsippa

I 2 månader ska hon förgylla flödet med sina härliga kreationer, fin inspiration och bra tips.

skillad floral design

Missa inte att kika in på hennes blogg!

2. 

tradgardstider

Ett av mina favoritprogram; Trädgårdstider på SVT – har börjat igen. Hurra! Bästa gänget – med min bloggranne Malin Persson i spetsen – tar över rutan en kväll i veckan med massvis av tips på hur man kan fixa i sin trädgård.

malin persson elle

Älskar allting Malin tar sig för och tycker det är så inspirerande att kika på alla finurliga lösningar hon kommer på – dessutom med ett återbrukstänk som genomgående tema.

Här hittar ni programmet Trädgårdstider i SVT – om ni missat första avsnittet.

Bilder:

1: Emmy Lundström, 2: Nika Wahren, 3: Sofia Byström, 4: SVT, 5: Malin Persson.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny