Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Hej från Göteborg

Hej från ett alldeles ljuvligt och soligt Göteborg. Jag och David och två av våra kompisar bilade hit igår för att – precis som resten av Sverige – gå på konsert med Håkan Hellström. Vi sparar det bästa till sist och kör på konserten i kväll. Det ska bli så väldigt kul!

gothenburg

I dag har vi gjort Göteborg som sig bör. Dagen började med frukost på mysiga Kronhusbodarna.

gbg2

Och nu blir det picknick i en mysig park med vin. Ha en fin kväll så hörs vi snart!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Hej Linda,

  Det var trevligt att ha er hos oss! Vi hoppas att vi kan ses igen snart och då kan ni prova på dem nya rummen på våning 2!
  Ha det bäst!

  Med vänliga hälsningar,
  Julio Chang – Hotel Pigalle
  http://www.hotelpigalle.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny