Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Hej från Göteborg

Hej från ett alldeles ljuvligt och soligt Göteborg. Jag och David och två av våra kompisar bilade hit igår för att – precis som resten av Sverige – gå på konsert med Håkan Hellström. Vi sparar det bästa till sist och kör på konserten i kväll. Det ska bli så väldigt kul!

gothenburg

I dag har vi gjort Göteborg som sig bör. Dagen började med frukost på mysiga Kronhusbodarna.

gbg2

Och nu blir det picknick i en mysig park med vin. Ha en fin kväll så hörs vi snart!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Hej Linda,

  Det var trevligt att ha er hos oss! Vi hoppas att vi kan ses igen snart och då kan ni prova på dem nya rummen på våning 2!
  Ha det bäst!

  Med vänliga hälsningar,
  Julio Chang – Hotel Pigalle
  http://www.hotelpigalle.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny