Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Sommarlov!

Hurra! Nu har jag äntligen sommarlov och semester. Ljuvligt känns det. Vi sitter hela familjen på tåget på väg till vänner i Jönköping för att hänga där i några dagar. Gå på loppisar, fika och bara ta det lugnt.

I övrigt tänker jag att min semester kommer bestå av att bland annat:

* Äta massvis av nektariner (stenhårda ska de vara tycker jag).

peaches

* Plocka somriga blommor och ställa i vaser överallt hemma.

* Bada så mycket det bara går.

* Läsa minst två böcker – gärna liggandes i Davids knä.

sommarblommor

* Dricka lemonad och iste och också hitta ett nytt favoritrecept för ett av dem.

* Knappt sitta vid datorn alls.

* Leka jättemycket med Chaplin.

sommar3

* Måla hallen och Chaplins rum i någon härlig nyans. Kanske emaljgrön eller någon gråblå historia.

* Åka på många utflykter till ställen jag inte varit på innan.

* Vara vittne på min lillasysters bröllop (!) och sedan gå på trädgårdsfest hemma hos dem.

summer * Åka till Köpenhamn och Österlen och fylla på med inspiration för hösten.

* Längta lite grann till hösten och till allt det roliga som händer då (2 stora saker kommer hända som jag gärna vill berätta för er om inom kort).

Vad ska ni göra i sommar?

Klicka på bilderna för att se källan.

translation

Finally I’m on vacay! Some of the things I’m looking forward doing this summer is: Going to Copenhagen, reading a lot of books, picking wild flowers, drink lots and lots of lemonade. What are you guys up to?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny