Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett i grönt och vitt

Happy Friday! Nu är vi tillbaka i stan igen efter 3 dagar i mysiga Jönköping. Tog lite bilder som jag ska visa er sen så klart. Så kul att fått lite nya smultronställen!

Men nu är det ju fredag igen och fredag = min fredagsbukett.

fredagsbukett

Buketten den här fredagen är som vanligt bunden av NikaSkillad Floral Design – och  går i tonerna grönt och vitt. Älskar verkligen färgen grönt så det här är helt klart en personlig favorit. Tycker mycket om tanken på att göra en bukett i endast en färg. Så effektfullt och fint!

bukett brollop

Den här ljuvliga buketten tycker vi passar alldeles perfekt som brudbukett. Eller kanske som en maffig centerpeice i en festlig dukning?

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Tips! För fin inspiration till en bröllopsdukning eller festdukning i en lada – kika in hos Nika.

Foto: Matilda Söderström

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den är helt ljuvlig. Mina favoritfärger och dessutom så där underbart spretig. Ni bara får mig att tappa andan vecka efter vecka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny