Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett i grönt och vitt

Happy Friday! Nu är vi tillbaka i stan igen efter 3 dagar i mysiga Jönköping. Tog lite bilder som jag ska visa er sen så klart. Så kul att fått lite nya smultronställen!

Men nu är det ju fredag igen och fredag = min fredagsbukett.

fredagsbukett

Buketten den här fredagen är som vanligt bunden av NikaSkillad Floral Design – och  går i tonerna grönt och vitt. Älskar verkligen färgen grönt så det här är helt klart en personlig favorit. Tycker mycket om tanken på att göra en bukett i endast en färg. Så effektfullt och fint!

bukett brollop

Den här ljuvliga buketten tycker vi passar alldeles perfekt som brudbukett. Eller kanske som en maffig centerpeice i en festlig dukning?

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Tips! För fin inspiration till en bröllopsdukning eller festdukning i en lada – kika in hos Nika.

Foto: Matilda Söderström

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den är helt ljuvlig. Mina favoritfärger och dessutom så där underbart spretig. Ni bara får mig att tappa andan vecka efter vecka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny