2 roliga nyheter

Även om sommaren är i full blom och jag njuter i stora drag av ledighet så kan jag inte hjälpa att länga lite till om några veckor. Då kommer det nämligen två superroliga saker som jag ser fram emot SÅ mycket.

vintagefabriken

En av dem är att Vintagefabriken kommer växa! Vi kommer nämligen ta över en ny lokal – som ligger vägg i vägg med vår nuvarande. Detta innebär att vi kommer få ännu mer plats till vår butik! Något som vi längtar efter från dag 1. Vi har alltid känt att lokalen är för liten för oss och för alla våra visioner. Inte minst med tanke på att halva ytan fungerar som kontor/fotostudio/kreativ ateljé. Men nu blir det alltså ändring på det!

vintagefabriken-Foto-Emily-Dahl-

Ihop med våra underbara vänner och kollegor Emmy, Nika (Skillad Florals) och Pernilla köper vi alltså den nya lokalen och kör den härliga kombon kontor/fotostudio/kreativ ateljé där i stället. Och så får jag och Lollo breda ut oss (och stöka till det) bäst vi vill inne hos oss i butiken. Fantastiskt kul ska det bli!

vintagefabriken

Självklart får ni följa med på vägen!

volang-linda

Den andra roliga saken är att bloggen kommer få en nystart inom kort på en annan portal. Något som jag också ser väldigt mycket fram emot. Jag har ju trivts som fisken i vattnet här på fina ELLE Decoration men ibland behöver man gå vidare mot nya äventyr för att hitta inspiration. Var jag hamnar kommer ni få veta inom kort…

Någon som vågar sig på en gissning?

Translation

My shop The Vintage Factory is expanding this autumn and I’m very excited about it. Also I’m moving my blog within a few weeks. Can you guess where to?

Foto nr 2 av Emily Dahl, foto nummer 3 och 4 av Emma Sundh.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så kule nyheter, herlig med større lokaler da! Kanskje A Mash Up skal bli en bloggeplattform? Første tanke som slo meg 🙂

  2. Bonjour blogs kanske? Så spännande med nya lokaler! Lycka till!✨

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny