LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0083

Längtar efter Lissabon

För ett tag sedan bokade vi en resa vi pratat SÅ länge om; en vecka i Lissabon. Hela familjen flyger dit i slutet av oktober och hoppas på att sensommaren är i full gång där då. Längtar! Dessutom kommer vi vara där över min födelsedag så det blir massvis med firande också. Så lyxigt.

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0104

Under tiden som jag räknar ner till detta ljuvliga njuter jag av det fina resereportaget från Lissabon som finns här på Lovely Life och som är gjort av Katrin Bååth & Sara Landstedt.

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0178

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0186

De besökte Lissabon förra året och verkar ha fallit för staden precis lika mycket som jag gjorde när jag var där 2012.

lisbon

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0083

Missa inte denna underbara cityguide från Lissabon om ni vill – eller ska – åka dit!

Translation

I’m going to Lisbon with my family in late October. Can’t wait! In the meantime I’m looking at these lovely pics in the perfect cityguide from Lisbon that is available here on Lovely Life. Don’t miss it!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. Jag med! Det är verkligen en helt underbar stad! Ge mig gärna lite tips om du har några:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny