Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Längtar efter Lissabon

Längtar efter Lissabon
 
 

För ett tag sedan bokade vi en resa vi pratat SÅ länge om; en vecka i Lissabon. Hela familjen flyger dit i slutet av oktober och hoppas på att sensommaren är i full gång där då. Längtar! Dessutom kommer vi vara där över min födelsedag så det blir massvis med firande också. Så lyxigt.

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0104

 
 

Under tiden som jag räknar ner till detta ljuvliga njuter jag av det fina resereportaget från Lissabon som finns här på Lovely Life och som är gjort av Katrin Bååth & Sara Landstedt.

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0178

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0186

 
 

De besökte Lissabon förra året och verkar ha fallit för staden precis lika mycket som jag gjorde när jag var där 2012.

lisbon

LANDSTEDTBAATH-LISSABON-0083

Missa inte denna underbara cityguide från Lissabon om ni vill – eller ska – åka dit!

Translation

I’m going to Lisbon with my family in late October. Can’t wait! In the meantime I’m looking at these lovely pics in the perfect cityguide from Lisbon that is available here on Lovely Life. Don’t miss it!

0
 
 

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. Jag med! Det är verkligen en helt underbar stad! Ge mig gärna lite tips om du har några:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny