DIY; måla porslin

DIY; måla porslin

I senaste numret av Allt i Hemmet hittar ni just nu ett jobb som jag och fotograf Emmy Lundström gjort. Där finns massvis med tips på hur man enkelt piffar upp sitt köksporslin, sina fat och krukor!

AIH-047_webb

T ex kan man stänkmåla.   AIH-080_webb

Lite som en budgetvariant av det vackra porslinet Spruzzi.

AIH-027_webb

Marmorera med nagellack (!).

AIH-057_webbOch måla på fri hand efter bästa förmåga.

Min favorit är nummer 1 helt klart! Fler tips hittar ni – som sagt – i tidningen.

Translation

I’ve done some DIY’s for a Swedish interiors magazine on the theme ”paint your porcelain”. 

0

volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Kommentera

Stäng meny