farmmkt25_0913

Helgtips x 2 med skördemarknad och loppis

Tänkte kika in och tipsa er som är lediga i helgen (och bor i Stockholm med omnejd) om allt kul som händer i morgon, söndag. Är själv superavundsjuk eftersom jag måste jobba men får helt enkelt leva lite genom er som eventuellt kan njuta av dessa roliga saker.

farmers market

I morgon, söndag den 11 september, är det dags nämligen för skördemarknad på underbara Rosendals Trädgård. Eller Skördefest som de själva kallar det.

farmmkt10_0913

Här möts trädgårdsmästare, bagare och kockar och bjuder på finheter hela dagen! Allting i den ljuvliga miljö som Rosendal är känd för.

farmmkt19_0913

I morgon är det också dags för den helt fantastiska loppisen 2 km loppis i Aspudden, söder om stan. Såna fynd jag gjort här alltså! Rekommenderas varmt. Även Mimmi Staaf – i Midsommarkransen – kommer ha en loppis på sin bakgård. Jag var där i våras och fyndade både spegeln i vårt kök och en underbar fåtölj (som jag visade upp här).

farmmkt25_0913

En perfekt möjlighet att upptäcka Midsommarkransen med omnejd – för er som inte redan gjort det. Kan tipsa om att Kransenkartan är den perfekta guiden om man inte vill missa någon pärla i området. Hoppas ni kan ta er till det ena eller andra – eller alla tre såklart!

Foto via Ashley Sullivan.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.