VillaBetula-1220837

Finast i veckan; en grönskande bok, Krickelins kök och fina bäddningar

Förra veckans finest bestod bland annat av en grönskande bok, ett besök hemma i Krickelins kök och blogginlägg på temat bäddning.

Plantselfie-1

Plantselfie-2

Plantselfie-3

Boken Urban Jungle släpptes förra veckan och ser superhärlig ut. Massvis med inspiration för den som har gröna fingrar – eller för den som önskar att hen hade det!

krickelin_kok_kitchen_Foto_Andrea_Papini

krickelin_matplats_fonster_Foto_Andrea_Papini

krickelin_matplats_tapet_wallpaper_Foto_Andrea_Papini

krickelin_porslin_Foto_Andrea_Papini

Krickelin visar upp sitt hem rum för rum på bloggen och först ut är köket. Så roligt att se och att kunna inspireras av! Just nu finns också hennes hem att beskåda i senaste ELLE Decoration. Just det här numret har jag sparat och ska ta fram ikväll när jag kurerar min förkylning.

VillaBetula-1220848

VillaBetula-1220856

VillaBetula-1220908

VillaBetula-1220837

Superhärliga bloggaren Maren på Villa Betula har inrett ett nytt rum hemma i deras viktorianska (!) hus i Norge. Jag kan varmt rekommendera denna bloggen om ni inte läser den redan. SÅ fina bilder och massvis med roliga DIY-tips!

dagmars_kitchen_yoghurt_jars_1-1

dagmars_kitchen_yoghurt_jars_2-1

Dagmars Kitchen har gjort en ljuvlig dessert som jag bara måste prova. Yoghurt med mandelsmör, bär och granola. Kolla vad fint!

 cashew kitchen 1

cashew kitchen 2

AgnesCashew Kitchen skriver så fint om hur det kan kännas när livet plötsligt tar en u-sväng. Grattis fina Agnes!

ellos linneset

ellos sanghimmel

ellos thonet

Mina bloggkollegor Mia Anderberg och Mokkasin-Sofia har båda gjort grymt fina blogginlägg på tema bädda – i samarbete med Ellos. Kolla så tjusigt!

Det var veckans favoriter det. Hoppas ni gillat dem!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. ÅÅÅÅÅÅ! Nå fikk du meg til å gråte. Glade tårer altså! Hadde ikke forventet å se mitt eget hus når jeg scrollet bloggen din i dag! Ekstremt sug i magen og så utrolig takknemlig for at du deler Villa Betula, tusen tusen takk Linda!

  1. volang

   Åh vad fint att höra! Du är värd allt beröm!

 2. Jeska

  Thank you so much for sharing my photos, I love your blog! 🙂

 3. mariell

  Altså, desse innlegga er så <3 <3 <3

 4. Åh tack för länkkärleken fina du!! Allt känns superpirrigt just nu! Och liksom som en stor utandning efter en lång period av stretande mot strömmen. Roligt att den känslan kan sprida sig till dig och alla andra som läser också <3 Var på Värmdö är det du har bott tidigare? Jag är själv uppväxt i Nacka men har verkligen spenderat 0 tid ute på Ingarö! Trots det känns det ändå som hemma på något sätt. Nära mamma & pappa osv 🙂

  Tycker mycket om de här summeringarna du gör varje vecka. En fin blandning av olika saker, i lagom litet format så att en hinner kolla upp allt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.