Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Välkommen på fest för ”Circus Mighetto”!

Välkommen på fest för ”Circus Mighetto”!

Här kommer en festlig inbjudan för er som bor i Stockholm med omnejd! Nästa torsdag – den 6 oktober – har vi på Vintagefabriken en lanseringsfest ihop med bästa Mrs Mighetto.

Mrs-Mighetto-

Mrs-Mighetto-

Ni vet de där grymt talangfulla personerna Anna och Malin – som står bakom det framgångsrika konceptet med ljuvliga akvarellprints – som hämtade från en annan värld. Perfekt för såväl barnrummet som för den vuxne som har fantasin kvar.

mrs mighetto jack

mrs mighetto lola

De firar sin sprillans nya – och helt magiska – kollektion Circus Mighetto och vi firar att vi (äntligen) är klara med vår butik.

Mrs-Mighetto-024

Mrs-Mighetto-205

Självklart bjuds det på dryck, tilltugg, fina erbjudanden och roliga tävlingar! Det vore så roligt om några av er läsare ville komma förbi och mingla och säga hej! Här kan ni OSA till vårt event.

Obs! Bilderna kommer från tidigare kollektioner. Den nya kollektionen Circus Mighetto är hemlig fram till lanseringsdatumet – men jag kan lova att den verkligen är något utöver det vanliga.

Bild 1, 2, 5 och 6 är tagna av Anna Malmberg.

Bild 3 och 4 via Mrs Mighetto.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Underbara väggfärger på bild 2, 3, 4 och 5!! Vet du vad det är för några?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny