Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Välkommen på fest för ”Circus Mighetto”!

Välkommen på fest för ”Circus Mighetto”!

Här kommer en festlig inbjudan för er som bor i Stockholm med omnejd! Nästa torsdag – den 6 oktober – har vi på Vintagefabriken en lanseringsfest ihop med bästa Mrs Mighetto.

Mrs-Mighetto-

Mrs-Mighetto-

Ni vet de där grymt talangfulla personerna Anna och Malin – som står bakom det framgångsrika konceptet med ljuvliga akvarellprints – som hämtade från en annan värld. Perfekt för såväl barnrummet som för den vuxne som har fantasin kvar.

mrs mighetto jack

mrs mighetto lola

De firar sin sprillans nya – och helt magiska – kollektion Circus Mighetto och vi firar att vi (äntligen) är klara med vår butik.

Mrs-Mighetto-024

Mrs-Mighetto-205

Självklart bjuds det på dryck, tilltugg, fina erbjudanden och roliga tävlingar! Det vore så roligt om några av er läsare ville komma förbi och mingla och säga hej! Här kan ni OSA till vårt event.

Obs! Bilderna kommer från tidigare kollektioner. Den nya kollektionen Circus Mighetto är hemlig fram till lanseringsdatumet – men jag kan lova att den verkligen är något utöver det vanliga.

Bild 1, 2, 5 och 6 är tagna av Anna Malmberg.

Bild 3 och 4 via Mrs Mighetto.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Underbara väggfärger på bild 2, 3, 4 och 5!! Vet du vad det är för några?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny