Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Happy Friday/ #minfredagsbukett

Happy Friday/ #minfredagsbukett

Trevlig helg på er!  Här kommer dagens bukett! Med röda dahlior, tistlar, höstlöv, fröställningar och smällbär. Som vanligt är det Nika på Skillad Floral Design som står bakom den fina buketten.

freda

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present!

Translation

Today’s friday flowers – in a lovely autumn bouqet. Please share your Friday flowers with us! Tag the picture with #minfredagsbukett so we can inspire each other. 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. ni får mig att tappa andan vecka efter vecka. Vackert, vilt, ljuvligt.

    1. Tack Emma! Så glada vi blir nu! Verkligen roligt att höra!

    1. Oj vad smickrande! Tack snälla rara du!<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny