strenghielm_delselius_almost.17

Finast i veckan: att inreda hållbart, smygstart på julen och ett tjusigt café

Förra veckans favoritinlägg i bloggosfären bjöd bland annat på tips på hur man inreder mer hållbart, ett tjusigt café – och gav en smygstart på julen. Håll till godo!

malin persson elle

malinpersson_arbetsplats-700x934

malin persson barnrum

Malin PerssonELLE Decoration skriver så klokt, tänkvärt – och inspirerande – om hur vi kan konsumera mer hållbart och ger konkreta tips på hur man kan tänka om man vill försöka att göra lite skillnad. Väldigt läsvärt inlägg! Komplett med magiska bilder från hennes vackra hus.

blossa-bilder

blossa 2016

blossa lotta agaton

Julen börjar sig smyga på så smått och jag älskar det. Har sett bilderna för Blossa – som Lotta Agaton stylat och Pia Ulin plåtat – lite här och där i veckan som gick. Väldigt fint så klart när dessa två genier jobbar ihop!

DIY Holiday Wreath with Flower Factory

Tyckte också den här kransen på tema jul var så väldigt fin. Från bloggen Poppytalk. Vill ha mycket grönt denna julen känner jag! Älskar verkligen kombon grönt och rött just denna tid.

baked sweet potatoe

made by mary recept

made by mary

Made by Mary bjöd på ett så härligt recept häromdan som jag måste testa; en bakad sötpotatis som fylls med fetaost, chiliflakes, kryddiga kikärtor och grovhackad ruccola. SÅ gott. Perfekt lunchmat verkligen!

strenghielm_delselius_almost.17

strenghielm_delselius_almost.2

strenghielm_delselius_almost.5

Min bloggranne Mari Strenghielm har haft ett drömuppdrag med att inreda ett café på Södermalm här i Stockholm. MYCKET jobb såklart men det har verkligen sett så roligt ut så här på håll att få planera all inredning. Nu är det snart dags för premiäröppning och självklart måste jag gå dit och fika och kika på allt det fina. Grymt jobbat Mari!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Varmt välkommen Linda! Kram

    1. Tack!<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny