ginger-kombucha-rose-hibiscus-herbal-infusion-5

Tisdagstips: te, Gilmore Girls och pepparmyntste

Idag har jag legat hemma alldeles däckad i en hemskt halsfluss. Med feber och hela alltet. Fy för det alltså. Som tur var kom jag på den briljanta idén att börja kolla på den sista säsongen av Gilmore Girls – för att fördriva tiden. Älskar den där serien alltså!

gilmore girls 2016

Dessutom är det ju premiär för de nya avsnitten av Gilmore Girls nu på fredag den 25 novemberNetflix. Jag är så väldigt peppad!

Någon av er som kollar? Vad tror ni kommer hända? Blir det Luke och Lorelai? Och vad ska hända med Rory?

ginger-kombucha-rose-hibiscus-herbal-infusion-2

Bästa grejen mot halsfluss är ju varmt te så det hinkar jag här hemma. Som tur var köpte jag mitt favoritte hos 2 little spoons för någon vecka sedan. Ett magiskt,ekologiskt pepparmyntste från Joe´s Tea. 

ginger-kombucha-rose-hibiscus-herbal-infusion-4

Så nu ska jag bara vänta på att bli frisk. Hoppas ni har en bättre början på veckan än mig!

Bild 1 via Netflix.

Bild 2 och 3 via Local Milk Blog.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Älskar Gilmore Girls! Har ett avsnitt kvar i säsong 7, har ägnat de senaste veckorna åt att kika igenom alla säsonger. Tror inte att någon annan tv-serie fått mig att gråta så mycket.. Jag hoppas verkligen att det blir Lorelai och Luke, men jag tyckte verkligen om Max Medina också, fast han kommer ju inte vara med nu…

  1. Vad roligt att höra! Jag gillade också Max väldigt mycket. Min favorit faktiskt! Ja vi får se hur det går. Ska bli så roligt! Trevlig helg till dig!

 2. Gilmore Girls måste vara en av de bästa serierna som funnits.
  Älskar att de nya avsnitten håller samma härliga andra som när den serien startade.

  Vad tycker du om de nya avsnitten?

  1. Nu har jag kikat på alla de nya avsnitten men gillade det inte alls tyvärr… Enda behållningen var Emily Gilmore som fortfarande ”hade det” men i övrigt tyckte jag att det var flamsigt och tomt. Trist!

   Men smaken är ju som bekant delad:) Kanske hade jag för höga förväntningar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny