Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Happy Friday! / #minfredagsbukett

Happy Friday! / #minfredagsbukett

Trevlig fredag fina ni! Här kommer dagens fredagsbukett från mig, Skillad Florals och Vintagefabriken. Ett knippe med amaryllis som är i full färd med att slå ut. Kanske den finaste blomman just nu! Superfin att blanda upp med t ex eucalyptus eller något annat grönt också.

fredagsbukett amaryllis

Tapeten bakom är alldeles ny och ganska så magisk om ni frågar mig. Den heter Dark floral och kommer från Mr Perswall. Lovar att visa fler bilder när den sitter uppe här i butiken på Vintagefabriken.

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present!

Trevlig helg nu!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh! Må rett ut å kjøpe fredagsbukett etterpå! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny