fredagsbukett amaryllis

Happy Friday! / #minfredagsbukett

Trevlig fredag fina ni! Här kommer dagens fredagsbukett från mig, Skillad Florals och Vintagefabriken. Ett knippe med amaryllis som är i full färd med att slå ut. Kanske den finaste blomman just nu! Superfin att blanda upp med t ex eucalyptus eller något annat grönt också.

fredagsbukett amaryllis

Tapeten bakom är alldeles ny och ganska så magisk om ni frågar mig. Den heter Dark floral och kommer från Mr Perswall. Lovar att visa fler bilder när den sitter uppe här i butiken på Vintagefabriken.

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present!

Trevlig helg nu!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh! Må rett ut å kjøpe fredagsbukett etterpå! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny