josef frank anteckningsbok

Min önskelista i jul

Med två dagar (!) kvar till julafton är det ju hög tid att ha en önskelista. Även om jag redan har precis allt jag behöver kan jag inte låta bli att kika lite på sådant som skulle förgylla dagarna lite i vinter.

Processed with VSCO with a4 preset

Som t ex en resa till Amsterdam. Den här staden står just nu högt upp på listan över städer att åka till (förutom New York och Tokyo då i vanlig ordning)! Var där för länge sedan och älskade det. Har längtat tillbaks sen dess. Jag hittade en inspirerande reseguide till Amsterdam hos Urban Outfitters för den som är intresserad! 

linn ullman

Den senaste boken av Linn Ullman som heter De oroliga. Tycker att hon skriver HELT magiskt. Ett måste att läsa i jul helt klart.

overkast sammet

Den här lägenheten. Nej, skoja bara. Men det där överkastet (Greta från Ellos) är verkligen otroligt vackert. Finns också som kudde i samma tyg. Sammet plus smaragdgrönt kan vara det finaste jag vet i kombination.

kudde emma von bromssen

Kuddar i de tjusigaste av mönster och finaste av material från Emma von Brömssen får gärna ta plats under granen.

krokar le kiosk

Likså dessa supervackra krokar i mässing för smart – och fin – förvaring. Skulle passa perfekt på såväl jobbet som hemma. Från Le Kiosk.

josef frank anteckningsbok

Akademibokhandeln har nyligen lanserat en kollektion med bland annat anteckningsböcker med mönster av Josef Frank. Den här skulle passa perfekt för mitt nya, organiserade 2017!

Foto lånat av Vardagskonst.

Vad önskar ni er i jul?

Translation

My wish list for Christmas! What do you guys wish for?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny