fredag julbukett

Min fredagsbukett

Fin fredag på er! Dan innan dopparedan och allt. Hoppas ni har hunnit få lite julkänslor.

Min fredagsbukett som jag och Vintagefabriken gör ihop med grymma blomsterdesignern Nika på Skillad Florals går i röda toner i dag – som sig bör. Underbart vacker ranunkel samas med mimosa, alstromeria och eukalyptus.

fredag julbukett-2

Lite som en julklapp från mig till er!

fredag julbukett

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present!

Translation

Happy Friday! My Friday flowers – also known as #minfredagsbukett are a bouquet with a tone of Christmas.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny