dromma

Utmaning; #minfredagsbukett på ett tema

Imorgon är det fredag igen – vilket såklart betyder #minfredagsbukett. Det här året tänkte vi (alltså jag och Lollo i Vintagefabriken och Nika på Skillad Florals) köra på ett tema – den sista fredagen i månaden. Först ut – och väldigt passande för just januari – blir temat ”man tager vad man haver”.

dromma

Vi hoppas självklart på att ni vill haka på temat! Så trigga kreativiteten och kolla vad du har hemma, vad som finns i trädgården eller vad som växer på väg hem på jobbet/skolan.

pernillaahlsen

Kanske kan du blanda upp några blommor som överlevt från förra veckans bukett med några kvistar? Eller plocka ihop några sticklingar och sätt ihop till en spretig bukett?

vardagskonst

Vi ser väldigt mycket fram emot att få se era bidrag! Som vanligt skickar vi ut en liten present till den bukett som vi gillar allra bäst under månaden som gått.

Bilderna är hämtade från era bidrag under 2017. Bild nr 1 av Drömma, bild nr 2 av Pernilla Ahlsén, bild nr 3 av Vardagskonst. Kolla in deras konton om ni inte redan följer!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Vad roligt! Kanske en dum fråga, men måsta en ha köpt sina blommor på Skillad Florals för att få vara med?

    1. Hej Hanni! Inte alls! Vi bara samarbetar med henne för att vi tycker att hon är så grym. Blommorna kan komma från var du än väljer:) Hoppas du vill haka på!

  2. I love the bumpy green glass jug – do you remember where you got it from?

    1. Yes I agree – it’s lovely! It’s acctually vintage but I think it’s pretty easy to find similair!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny