volanglinda

Hemmakontor

Hej måndag! Jag mjukstartar veckan med att jobba hemifrån. Parerar tvätt och planering av Vintagefabrikens nya webbshop – som vi hoppas kunna lansera snart – med diverse projekt. Just denna vecka tänkte jag t ex jobba lite extra med Lovely Life och Kransenkartan.com (som är en sajt som jag och Lollo driver där vi samlat alla butiker, caféer och restaurangerMidsommarkransen och Telefonplan).

Detta blir nämligen den första “vanliga” veckan på länge! Utan några plåtningar, tv-inspelningar eller fester. Så skönt. Även om det så klart är variationen jag älskar med det här jobbet och livet jag skapat mig.

volanglinda

Hoppas er vecka börjat bra!

Foto från min instagram där jag heter @volanglinda

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emmy

    Gud vad jag också drömmer om ett hus! *gråtande emoji* Jag har en liten fråga.. Jag håller på och sparar till ett bröllop som förhoppningsvis ska ske nästa sommar och undrar lite hur ni tänkte med budget och så inför ert bröllop? Med tanke på att ni bestämde er för att gifta er såpass fort! Vi vill ju att dagen ska bli världsbra såklart och har sparat ett tag men börjar bli nervös att det inte ska räcka till… :S Kram kram och tack för megablogg! <3

    1. Isabelle Pedersen

      Åh, förlåt att jag varit så seg att svara här! Grattis till bröllop, vad roligt! <3 Vet du, jag tror jag gör ett inlägg om det här, så om du står ut att vänta lite till så kommer det så småningom. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.