Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett i augusti

Min fredagsbukett i augusti

Min första fredagsbukett i augusti är en väldigt romantisk sådan.

min fredagsbukett augusti-4

Jag har plockat alla blommor från vår kolonilott (hur lyxigt?!) och där blommar just nu kvistrosor, malva, stjärnflocka och den där gula blomman jag inte kan namnet på. Kan någon av er?

Friday flowers by Volang

Det här året har vi inte planerat så mycket på kolonilotten utan mest velat kolla vad som redan växer där. Men nästa vår ser jag framför mig att jag ska ha en (ganska stor) del som bara består av olika typer av blommor. Ser redan fram emot det!

min fredagsbukett augusti-7

Har du någon fredagsbukett idag? Något du plockat i trädgården eller hittat i en blomsterbutik? Dela den med mig vettja!

min fredagsbukett augusti-8

Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Den bild vi gillar lite extra vinner ett litet pris i slutet av månaden!

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

Translation

Friday flowers in August.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Ja det är otroligt lyxigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny