volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Min fredagsbukett i september med vita dahlior

Min fredagsbukett i september med vita dahlior

Trevlig helg! Idag består min fredagsbukett av min favoritblomma dahlia.

Alldeles magisk är den, inte sant?

dahlia

Modell min snälla kollega Emmy Lundström, buketten har Nika på Skillad Florals gjort och fotograf är Pernilla Ahlsén. Mycket briljans bakom dessa bilder med andra ord. Jag bidrog inte till så mycket denna vecka med andra ord haha. Mer än att vara där oc säga att de var grymma. Men någon ska ju göra det med eller hur?

JZ4A9549_webb

Bilderna togs för övrigt i veckan när vi hade en superfin kickoff med vårt kontor Fabriken i Kransen. Vi hängde på Nikas lantställe, åt kräftor, drack vin och planerade för hösten. Mer bilder från det kommer en annan dag!

JZ4A9558_webb

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Gör så här:

Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Den bild vi gillar lite extra vinner ett litet pris i slutet av månaden!

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Helt ljuvlig! Påminner mig om en bok jag älskade när jag var liten, när en tjej som hette Emilia fyllde år och fick en gigantisk bukett, exakt som på bilden när Emmy gömmersig bakom!

    1. Är det sant? Åh så fint det lät. Tack för din snälla kommentar!

    1. Tack Emma! Så roligt att du tycker det!

Kommentera

Stäng meny