Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Veckans projekt

Veckans projekt

Oj vad fort denna veckan gick. Galet. Den mesta tiden gick åt till ett finfint stylingjobb som jag och Lollo gjorde med vår praktikant Annika för Vintagefabriken Studio.

homestyling

Lovar att visa fler bilder snart!

homestyling-2

Nu ska jag iväg på middag med min kompis Helen och bästa duon Babes in Boyland. Roligt!

Hoppas ni också får en fin kväll!

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh va fint! Vad är det för tapet/färg? Kram!

    1. Tack Hanna! SÅ fin lägenhet. Vet tyvärr inte vad det är för färg men den går åt det emaljgröna hållet. Kika hos din färghandlare så kan de hjälpa dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny