Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Säsong för björnbär; två fantastiska recept

Säsong för björnbär; två fantastiska recept

Just nu är ju säsong för det fantastiska björnbäret och jag tänkte att det kunde passa fint att bjuda på 2 recept med björnbär. Det ena har min grymma kollegor Pernilla och EmmyFabriken i Kransen skapat och det andra står Babes in Boyland bakom. Håll till godo!

Blackberries_ toast

recept bjornbar

Blackberries

Pernilla och Emmy har lagat en galet god toast med getost och rödvinsmarinerade björnbär. Perfekt att servera som förrätt innan t ex en soppa eller kanske som plockmat innan middagen på höstens fester.

Babes_in_Boyland-black_berry_pie-4

Babes_in_Boyland-black_berry_pie-6

Babes_in_Boyland-black_berry_pie-8

Mina bloggrannar – kreativa duon – Babes in Boyland har gjort en raw björnbärspaj med en botten på bland annat valnöttersötmandel, chiafrön och kokos. Hur gott?

Hoppas ni blivit sugna på att ta tillvara på alla härliga björnbär som finns i butikerna just nu!

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny