green home

3 saker som får mig att må bra när jag egentligen mår dåligt

Hej fina ni! Det känns som att hösten slagit till med full kraft hos mig och jag är trött och tom på energi. Försöker hitta den där glöden men vill mest sova just nu. Suck.

Har lite för många projekt på gång just nu också som känns sådär halvbra och som tar mer än de ger. Jobbig känsla. Hoppas det vänder snart!

Här är mina tre bästa grejer att göra när det känns så där orkeslöst och tomt.

line stutzer

line stutzer home

green home

Kolla på fina bilder från vackra hem. Som det här hemmet med massvis av gröna inslag (älskar grönt!) som tillhör designern Line Stützer. Foto via My Scandinavian Home.

plommon claufotis

plum

  plommon clafoutis

Kolla i mattidningar och på matbloggar och spara ner alla recept jag vill laga – och äta. Som en plommon clafoutis t ex. (Bilder från Local Milk).

better things

Kolla på någon fantastisk tv-serie. En favorit just nu är Better ThingsHBO. Älskar den. Och älskar framför allt Pamela Adlon – som spelar huvudrollen och också är författare till serien (ihop med Louis CK). Hennes karaktär är en helt fantastisk person som ensam uppfostrar sina 3 döttrar på ett ärligt, kärleksfullt och – emellanåt – ganska ovanligt sätt. Se den!

Tyckte även att serien Kalles sex liv med Kalle Zackari var väldigt sevärd och bra när man vill få distans till sin egen tillvaro.

Hur gör ni när det känns trögt och trist? Dela gärna med er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. sandra

    Bra tips! Jag gör typ liknande jag med. Kollar på sådant som kan inspirera vilket gör att jag börjar rita vilket resulterar i att jag är i mitt flow igen. Lyssnar på musik som gör mig glad. Går ut och går i skogen. Och funkar inget så tvingar jag mig att göra saker och då brukar jag bli pigg och glad igen. Ha en fin dag

  2. Emilia Leide

    Läser härliga och inspirerande bloggar (som din) och pinnar massa på Pinterest. Läser en bok eller en tidning och äter choklad. Kanske försvinner in i en serie så att en slipper tänka. Kram på dig och hoppas höstdeppen försvinner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.