chaplin_hogupplost_012

Födelesedagsfirande

Idag har vi firat födelsedag hela långa dagen. Chaplin fyllde nämligen 4 år idag och det har firats med pompa och ståt, tårta, presenter och besök av släkt och några vänner.

Är alldeles varm i hjärtat efter den här dagen och också sjukt gråtig på grund av massa känslor i omlopp haha. Kan inte fatta att han är så stor och att jag just precis vid denna tid för 4 år sedan genomled de värsta 24 timmarna i mitt liv (=min förlossning).

chaplin

Men mest är jag nöjd såklart. Och extremt tacksam.

chaplin_hogupplost_012

De här bilderna är några favoriter som jag plockar fram ibland. Tagna vid Norr Mälarstrand för 2 år sen av bästa Sofia Byström.

chaplin_hogupplost_007

Det är verkligen värdefullt att ha riktigt proffsiga bilder att titta på ibland.

Hoppas ni haft en fin och snäll helg!

Foto: Sofia Byström

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. sa-fint-jag-vill

    Åh så fina bilder på Chaplin <3 och ja… vi firade också, fast 5-års dag! 🙂 stor kram

  2. Emilia Leide

    Åh stort grattis till fina Chaplin! Fyra år går så fort, Arvid fyller 4 på måndag nästa vecka. Hans förlossning var också det värsta som hänt mig. Men Signes gick fort och smidigt och jag kände att jag fick revansch. Kroppen ändå, så himla häftig! Grattis igen Chaplin ! ❤

  3. Mariell

    Gud, tenk at han er 4 år. Kjenner meg gammal av det, liksom! Grattis, Linda! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.