chaplin_hogupplost_012

Födelesedagsfirande

Idag har vi firat födelsedag hela långa dagen. Chaplin fyllde nämligen 4 år idag och det har firats med pompa och ståt, tårta, presenter och besök av släkt och några vänner.

Är alldeles varm i hjärtat efter den här dagen och också sjukt gråtig på grund av massa känslor i omlopp haha. Kan inte fatta att han är så stor och att jag just precis vid denna tid för 4 år sedan genomled de värsta 24 timmarna i mitt liv (=min förlossning).

chaplin

Men mest är jag nöjd såklart. Och extremt tacksam.

chaplin_hogupplost_012

De här bilderna är några favoriter som jag plockar fram ibland. Tagna vid Norr Mälarstrand för 2 år sen av bästa Sofia Byström.

chaplin_hogupplost_007

Det är verkligen värdefullt att ha riktigt proffsiga bilder att titta på ibland.

Hoppas ni haft en fin och snäll helg!

Foto: Sofia Byström

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh så fina bilder på Chaplin <3 och ja… vi firade också, fast 5-års dag! 🙂 stor kram

  2. Åh stort grattis till fina Chaplin! Fyra år går så fort, Arvid fyller 4 på måndag nästa vecka. Hans förlossning var också det värsta som hänt mig. Men Signes gick fort och smidigt och jag kände att jag fick revansch. Kroppen ändå, så himla häftig! Grattis igen Chaplin ! ❤

  3. Gud, tenk at han er 4 år. Kjenner meg gammal av det, liksom! Grattis, Linda! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny