Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Finast i veckan; tapet till barnrummet från Photowall, en resa till Köpenhamn och en workshop på Gotland

Finast i veckan; tapet till barnrummet från Photowall, en resa till Köpenhamn och en workshop på Gotland

Förra veckan bjöd på massvis med fint i bloggosfären. Bland annat en ljuvlig tapet till barnrummet från Photowall och Garbo & Friends, en resa till Köpenhamn och en workshop på Gotland.

Dnilva – en blogg jag nyligen börjat följa om som jag varmt rekommenderar – har gjort en lista på saker hon vill äta i höst. Bra idé! Ska också göra en sådan snart och dela med er. Hösten känns ju som en bra tid att laga goda soppor och grytor och baka bröd och sånt där som man inte vill göra på sommaren.

photowall garbo and friends

Svenska Photowall har nyligen släppt en kollektion tapeter ihop med Garbo & Friends och jag älskar dem alla. Speciellt den som heter Fauna. Tänker att det vore en dröm att ha den i Chaplins lilla rum här hemma. Måste beställa tapetprover redan imorgon tror jag…

Bild via Mokkasin.

RebeccaRebolo har varit i Köpenhamn några dagar på semester och jag blir i vanlig ordning sugen på att resa. Visst ser det härligt ut med grönsaksmarknad och cafébesök?

Anna Kubel bjöd i veckan på ett titt in i hennes köksskåp och som vanligt är allting hon gör så sjukt fint. Älskar dessa bilder!

babes in boyland workshop gotland

Sist men inte minst hade ju bästa Babes in Boyland sin andra workshop på Gotland i slutet av oktober. I förra veckan började det dyka upp underbara bilder här och där. Bland annat från min bloggranne Katrin Bååth – som ju också bloggar här på Lovely Life. Ser alldeles magiskt ut! Vore så roligt att kunna vara med nästa gång de har workshop. Sikar på det!

Fin kväll till er!

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh! Jag har köpt Fauna sängkläder till barnet. SÅ fint! Klart ni ska tapetsera. Kram!

    1. Är det sant? Så roligt! Ja vi kanske måste det:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny