lucia_-15

Skriva julkort

Jag har äntligen fattat att det är jul på riktigt nu. Även om regnet utanför mitt fönster mer känns som ett oktoberregn. Men har omfamnat det hela med att gå på Luciatåg på Chaplins förskola, att köpa hem hyacinter, granris och att hänga upp ännu fler adventsstjärnor.

julkort med blommor och barn  Och så har jag skrivit julkort. Blev inga såna där avancerade saker med gullig bild på barnet osv. Kör på det enkla i år och väljer några julkort från jobbet. Det är ju tanken som räknas osv.

Hoppas ni har fina dagar så här mitt i december.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Bästa du, visst är det en härlig tid, julen! Kärlek, värme och omtanke vi talar men även god mat, kyrkobesök och trevliga Tv-program..

    Andra ggn jag här hos dig tittar in och gillar det jag ser, du har en fin blogg.. God jul önskas, fr ett snöklätt Roslagen..

    1. Hej Joakim! Så roligt att höra! Tack för att du tittar in hos mig:) Önskar dig en fin helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny