jul

DIY: Julklappsinslagning

Här kommer lite inspiration till julklappsinslagning – från mig och Lollo. Det är helt klart hög tid att slå in de där klapparna nu ju! Har ni fixat alla julklappar än? Själv är jag klar sedan några dagar tillbaka förutom en grej som jag ska hämta ut imorgon. Dessutom den viktigaste av dem alla! Ser SÅ mycket fram emot ledighet nu efter en hektiskt månad med mycket jobb och känslor. Både bra och dåliga.

julklappar volang

Men åter till klapparna. Jag tycker att det är så himla fint att ta in naturen när man slår in julklapparna. En kvist av vaxblomma, eucalyptus eller tall skapar verkligen en levande känsla på paketen och ger dem det där lilla extra.

LL-julklappar-073_webb

Mitt absoluta favoritpapper kommer från Granit och är ett vaxat papper. SÅ vackert! Det funkar dock inte att använda tejp på detta papper kunde vi snabbt konstatera haha. Så ett snöre är ett måste med andra ord.

LL-julklappar-052_webb

Men det gör ju inget eftersom snören är lite halva grejen med julklappar.

De fina dekorationerna som vi satt på det vinröda paketet är superenkla att göra – för den som har tid! De passar också bra att hänga i t ex granen – eller varför inte göra många och hänga i fönstret?

Gör så här:

Ta ett avlångt papper (stort som två fyrkanter som sitter ihop). Vecka pappret fram och tillbaka som ett dragspel. Vik på mitten och limma ihop ändarna med varandra på båda “sidor” av mitten. Klart!

LL-julklappar-085_webb

Även tapetstuvar funkar fint att slå in julklappar med. Eller varför inte kombinera dem båda?

Foto av bästa Emmy Lundström.

Styling av mig och Louise Lemming.

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny