Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Fredagsbukett

Fredagsbukett

Hej fina ni! Vill kika in lite snabbt, innan jag drar från jobbet, och önska en bra helg.

Jag har haft en så splittrad dag så det ska bli skönt att checka ut!

rosenkvitten

Åkte på möte på andra sidan stan och sen tillbaka till jobbet där en plåtning med Isabelle och gulliga Doris stod på schemat. (Kommer bli SÅ fina bilder! Lovar att visa dem när de är klara). Sedan försöka hinna med allt det där ”vanliga jobbet” som jag inte hunnit med de sista timmarna av dagen…

Pju. Inte min bästa dag i livet men hoppas på att helgen blir fin. Jag och David ska på minisemester till Uppsala med övernattning på hotell. Längtar!

Har ni några bra tips på mysiga saker att göra i Uppsala? Skriv gärna en kommentar i så fall!

Bilderna är från förra året vid den här tiden och kommer från Skillad Florals och det är jag och Lollo som stylat.

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Vi åt middag på Aalto när vi var där. Det var väldigt gott och mysigt. Vi bodde på hotell Hörnan, de har en avslappnad och trivsam bar där med blandad publik.

    1. Tusen tack Cecilia! Vilka bra tips! Hann inte med allt denna gång men sparar dem tills vi åker till i vår igen:)

  2. Hoppas ni har det fantastiskt i ”min” stad Uppsala, välkommen hit ^^ Det finns massor av mysiga saker att göra här, men såhär års skulle jag rekommendera att ta en fika på Ghünterskas hovkonditori nere vid ån, kanske gå på nåt museum (Gustavianum t.ex.), och kika in i de små mysiga butikerna nära Linnéträdgården, där ligger t.ex en av mina favoriter all time: English bookshop.

    1. Tack för de superbra tipsen! Nu har jag fler anledningar att komma tillbaka:)

  3. Fika på Güntherska eller Hava och kika in en sväng i Domkyrkan!

    1. Tack fina Amanda! Vi tog dig på orden och fikade på Güntherska. Så bra tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny