hallinredning

5 tips på hur du inreder i hallen

För ett tag sen gjorde jag och bästa Emmy Lundström ett jobb på temat “Så inreder du hallen“. Ett jobb som jag tyckte blev himla fint men som kunden av olika anledningar valde att inte publicera. Men istället för att bilderna ligger och dammar på en hårddisk tänkte jag att jag skulle dela med mig av dem här.

Så varsågoda, här får ni 5 tips på hur du inreder i hallen.

1. Klädhäst

En klädhäst sväljer massvis och är dessutom ett snyggt inslag. Beror såklart på hur mycket plats du har  hallen men OM du har plats för en sådan kommer den garanterat att komma väl till pass.

Ett bra tips är också att jobba på höjden och att sätta upp en hylla ovanför klädhästen. Kanske kan några gamla hattaskar fungera som snygg och praktiskt förvaring?

2. Krokar för barnen

Har du barn och tycker att deras jackor och väskor är överallt? Låt dem har sin egen krok där de hänger av sig när de kommer hem. Såklart i deras egen höjd. Fina krokar i t ex mässing finns ofta att hitta på loppis.

Trådkorgar att förvara halsdukar, vantar, mössor och annat som lätt kommer bort är en favorit hemma hos oss. Tycker dessa trådkorgarna från Granit är väldigt fina och sväljer mycket.

3. Matta i jute

En matta i hallen är både praktiskt och fint och gör att det blir lite mer inbjudande att komma hem. Mattor i jute är dessutom väldigt tåliga och samlar också upp mycket grus och smuts.

4. Addera en växt eller två

Även om växter kanske tar onödigt med plats gör det så himla mycket för att få en härlig känsla – och eftersom hallen är det första rummet man ser när man kommer hem kan det vara väl värt det ändå. Växter som inte kräver massvis med ljus är t ex monstera, gullranka och garderobsblomma.

5. Korgar och trädlådor som förvaring

Snygg och praktisk förvaring kan också vara diverse korgar eller trälådor. Hemma hos oss har vi t ex en stor korg där alla Chaplins skor slängs ner på grund av platsbrist. Väldigt praktiskt om än kanske inte så superbra för de skor som hamnar längst ner. Men jag tänker att det är ganska bra rotation på de där skorna ändå så det är nog ingen större skada skedd haha.

Hoppas ni fått lite inspiration till hur ni kan göra hallen lite snyggare och mer praktisk!

Ps. Den fina tapeten heter Dancing Crane och kommer från Engblad & Co och den här rullen som gick åt fick jag av dem som spons för jobbet.

Alla bilder av Emmy Lundström.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny