Fotograf

Kreativa frilansare sökes!

Här kommer en liten efterlysning så här på kvällskvisten. Jag fick så himla, himla fin feedback på mitt inlägg om att vara frilans (“3 saker jag tänker på just nu”) som jag skrev för två veckor sedan. Det var verkligen inte väntat att jag skulle få den responsen – och därför gjorde det nog lite extra intryck på mig.  Så tusen tack för det alla ni som kommenterat, mailat och sms:at och delat med er av era historier.

Jag fick en sån väldig energi av detta och har pratat mycket med Lollo om detta. Inte minst när det kommer till vår egen situation och hur vi ser på andra och inte minst – hur de ser på oss.

Därför tänkte vi samla all denna energi vi fått i och med det här blogginlägget och göra någonting bra av det. Liksom samla på oss av andras erfarenheter, lärdomar, tips och idéer. Men också fråga de där jobbiga frågorna som man också kan lära sig av och få energi av. Få reda på lite mer om det där som (kanske) skaver och känns svårt och ibland hopplöst.

Vi tänkte börja med att göra det hela som en serie av inlägg på vår blogg på Vintagefabriken och också här på min blogg. Sen kanske vi också testar det här med att göra en vlogg? Vem vet?

Främst tänkte vi rikta in oss på de som också – liksom vi – driver en butik eller en liknande verksamhet som vår. Kanske rentutav en vintagebutik? Eller ett café med en speciell nisch? Eller ett möbeltapetseri?

Kanske vill just DU vara med på detta projekt? Eller känner du någon som borde vara med?

Maila oss på info@vintagefabriken.se eller skriv till oss på Instagram (@vintagefabriken eller @volanglinda). Även om du inte bor i Stockholm får du gärna höra av dig så kanske vi kan boka in något längre fram. Eller lösa det på annat sätt såklart! Det är ju därför internet är en så härlig plats ofta. För att de geografiska avstånden krymper och vi kan ta kontakt med varandra på så många olika sätt.

MEN. Vi behöver ett namn till vårt projekt. Vad tycker du att det ska heta? Har du ett tips? Skriv en kommentar så kanske det blir just ditt förslag vi kommer använda. Tusen tack på förhand och hoppas ni kommer tycka att det här ska bli lika kul som vi.

Redan nästa vecka kommer ni kunna läsa om vårt första möte!

Foto 1, 2 och 3 av Rebecka Rynefelt från butiken Swedish Nature Collaboration

Foto 4 och 5 av Rebecka Rynefelt från Min guide till Kungsholmen

Foto 6 av Emma Sundh från min och Lollos butik Vintagefabriken.

Foto 7 av Izettle från Vintagefabriken.

 

Tips! Följ mig gärna på Instagram och Bloglovin.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Sån bra idé!!

    1. Tack fina! Du kommer garanterat få ställa upp och vara med haha.

  2. Ja va roligt! Heja! Jag ser verkligen fram emot serien med inlägg! Kram <3

    1. Kul att höra! Tack för pepp:)

  3. Hej! Om ni inte redan fått tips om Folks Interiör så känns ju de som klippta och skurna för detta! <3 SÅ kul!

    1. Tack för tips! Så roligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny