Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Veckans bloggtips; Colorelle

Veckans bloggtips; Colorelle
 
 

Jag tänkte skaka liv i en kategori som jag lite glömt bort här på bloggen; Veckans bloggtips. Jag brukade ju vara himla bra på detta förr men har kommit av mig lite. Men visst tyckte ni att det var roligt när jag körde på det?

Tipsa mig gärna om era bästa bloggar vettja så ska jag försöka plocka upp dem här. Eller tipsa om er egen också såklart!

 
 

Första bloggtipset blir en blogg och ett instagramkonto som jag följt i många, många år nu; Colorelle.

 
 

Ulrika – som driver bloggen – skriver främst om mode men också om inredning och är journalist till vardags.

Hon bor i Norrköping i ett underbart fint hus med det finaste ljuset och den härligaste inredningsstilen.

Med den bästa mixen av gammalt och nytt.

Hon blandar modeinspiration med blommor, inredning och DIY och tipsar bland annat om hur man gör sin egen sänggavel. Tjusig inte sant?

Ulrika har också en helt galet fin klädstil och vågar mycket färg och att blanda olika stilar.

Så inspirerande verkligen med ett så träffsäker person!

  Med andra ord. In och följ UlrikaColorelle på hennes blogg och på hennes instagram (@colorelles) nu!

Alla bilder av UlrikaColorelle. Modebilder på Ulrika av Crelle.

Bloggtips från förr hittar ni förresten i kategorin med samma namn. Massvis med guldkorn utlovas!

0
 
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh så roligt med tips!
    Och supertrevligt tips också.

    1. Så roligt att du gillar!

  2. Vilken härlig färgklick. Bilderna känns så himla fina – tack för tipset om hennes blogg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny