Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Helgen i 5 bilder

Helgen i 5 bilder

Hej söndag! Den här helgen och allt solljus och lugn den gav mig var välbehövlig kan jag säga. Hoppas ni också haft det bra. Tänkte att jag skulle sammanfatta den i några bilder jag tog fredag-söndag.

I fredags passade jag på att ta lite bilder på jobbet på Vintagefabriken medan solen lyste in så härligt. Det var så länge sen sist! Älskar de här ramlisterna med tapet vi har i sortimentet just nu.

Lollo var där och vi fixade i ordning butiken inför helgen, försökte planera nästa vecka med plåtningar, möten och så vidare. Det är något med tiden där inne på Vintagefabriken. Den bara flyger iväg. Så har det alltid varit. Vet inte om det är bra eller dåligt haha.

På lördagen var mina föräldrar här en sväng på förmiddagen och hängde med Chaplin. Då hann jag med att plantera om min Dr Westerlund  i en ny kruka och så gick vi lite på stan.

När vi kom skulle tigerkostymen på eftersom det vankades barnkalas hos en kompis till Chaplin. Gladaste tigern i stan tror jag minsann!

När han hängde på kalas fick jag lite egentid hemma med kaffe, vila och så hittade jag några gamla bilder från när ni var i Paris för två år sedan som jag blev kär i på nytt. Så liten och gullig han var!

Idag har vi varit ute och promenerat lite och sen ätit våfflor hemma. Som sig bör på våffeldagen. Fin kväll nu!

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny