Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Frilansfrukost i Betonggruvan

Frilansfrukost i Betonggruvan

Förra fredagen började på det bästa av sätt. Jag och Lollo var inbjudna till Josefin HalfwordsonBetonggruvan för att – ihop med ett inspirerande gäng frilansare – äta frukost och utbyta tankar och erfarenheter om livet som frilans.

Betonggruvan är en butik som ligger på Roslagsgatan 25 i Stockholm som säljer de finaste av möbler och hyllsystem.

Alla designade och framtagna av geniet Josefin.

Även dessa fina speglar finns nu i sortimentet!

Ett av borden som Josefin designat.

En del av gänget som var där. Lollo, Mimmi Staaf, Emilia Ilke, Josephine Blix och Louisa Hammarbäck som står bakom märket Midnatt. Andra som var där men som inte fastnade på bild var Camilla från Littlephant, Maria Soxbo, och Karin på Manos.

Över en frukost diskuterades frilanslivets toppar och dalar – som jag ju också skrev om i mitt inlägg 3 saker jag tänker på just nu.

Så himla intressant – och viktigt – att träffa personer i samma bransch och dela med sig av bra och dåliga erfarenheter om allt ifrån fraktalternativ till hemsidor till Instagram.

Tillsammans är vi ju så starka.

Tusen tack för denna gång bästa Josefin!

Vi ser redan fram emot nästa träff!

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny