Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

5 år med Vintagefabriken

5 år med Vintagefabriken

Idag firar vi att Vintagefabriken funnits i 5 år. 5 år! Vad hände? Det var väl förra året som vi öppnade upp vår lilla butik i tron om att den skulle dra in lite pengar till hyran för vårt kontor – som fanns i samma lokal. Eller?

Haha nej, det blev inte riktigt så som vi tänkt oss det hela. Det kan man lugnt konstatera… (Foto av Emily Dahl).

Ett år senare hade vi fasta öppettider, en webbshop och flera tusen följare på Instagram. Idag, 5 år senare, har 3 blivit 2 (Emma valde ju att satsa på sitt eget företag och sin blogg istället för något år sedan) och jag och Lollo jobbar i stort sett heltid med vår baby.

Galet.

(Foto av Babes in Boyland).

Även om det går upp och ner hela tiden och vi ibland längtar efter annat – som t ex högre löner och att vara lediga på helgerna – så slutar det alltid med att vi känner att det är värt det.

Värt friheten, möjligheten att få våra idéer förverkligade och lyxen i att umgås med likasinnade.

(Foto av Emma Sundh).

Värt flexibiliten, lyxen att få  jobba kreativt och inte minst – att slippa ha en chef.

Så vem vet var vi är om ytterligare 5 år. Jag har verkligen ingen aning.

Kanske jobbar vi ännu mer med styling av hemVintagefabriken.

Eller så har vi tagit fram våra alldeles egna, unika produkter som säljer som smör.

Eller så har vi flyttat till större lokaler någon annanstans.

Vi har ingen aning. Och det är faktiskt himla lyxigt det med.

Det enda jag vet är att jag alltid kommer vara så himla tacksam för den här tiden och för allt jag lärt mig. För hur jag växt och blivit så himla stark i mig själv inför vissa situationer.

Så grattis till oss! För 5 år av mycket möda och stort besvär men också 5 år av glädje, frihet och fina stunder. Och inte minst för den finaste vänskapen oss emellan. <3

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hurra för er!
    Nästa gång jag kommer till Stockholm skall jag verkligen försöka få till ett besök.

    1. Tack Emma! Du är VARMT välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny